TUOTTEET JA PALVELUT

Suunnittelemme ja tuotamme asiakkaalle parhaimmin sopivan kokonaisuuden nesteiden jakeluun ja huolehdimme laitteiden rakennuksesta, ennakkohuolloista, kunnossapidosta, mittalaitevarmennuksista, pilvipalveluiden ylläpidosta sekä kuljettajien ammattipätevyys direktiivin mukaisista koulutuksista. Kannamme vastuun koko laitteiston elinkaaren ajan kehittämällä ja ylläpitämällä kokonaisuutta ja näin turvaamme kuljetukset ja luotettavan mittauksen asiakkaalle.             


MITTALAITERATKAISUT

ASENNUS

Uusien laitteiden asennus onnistuu kauttamme niin uuteen tai käytettyyn säiliörakenteeseen. Asennamme kokonaisuuden Hydrauliikka, Sähkö, Pneumatiikka, Putkisto ja ohjelmisto sekä pilvipalvelu ympäristön.

HUOLTO 24/7

Laitteiden ennakkohuolto on tärkeä luotettavan ja häiriöttömän toiminnan takaamiseksi. Teemme laitteille huolto-ohjelman mukaiset huollot sekä testimittaukset huollon jälkeen. Laitteemme ova nykyaikaisen etähallinnan parissa ja pystymme auttamaan ongelma tilanteissa missä vain milloin vain.

VARMENNUKSET

Mittalaite täytyy varmentaa 3 vuoden välein tarkastuslaitoksen valvomana kokonaisuutena. Tarjoamme hyväksytyn ympäristön varmennukselle laitteistoineen ja teemme varmennuksen yhteistyössä virallisen tarkastuslaitoksen kanssa.

TYYPPIHYVÄKSYNNÄT

Asiantuntijamme pystyvät auttamaan direktiiviin liittyvissä kysymyksissä sekä tekemällä uuden mittalaitetyypin hyväksyntäprosessin.

KOULUTUKSET 

Tarjoamme ammattipätevyys direktiivi koulutusta kuljettajakunnossapito teemalla. Tästä kokonaisuudesta hyötyy kuljetusyrittäjä kuin itse kuljettaja. Pienissä ongelmatilanteissa kuljettajalla on ratkaisun avaimet itsellään koulutuksen myötä.